Contact

Contact met ons leggen kan op verschillende manieren, maar het gemakkelijkst is om een bericht te sturen via onderstaand contactformulier. Wij zullen dan uiteraard z.s.m. antwoorden.

 

Correspondentieadres;

 

Stichting Vlinders

Postbus 701

4116 ZJ Buren Gelderland

 

Het adres van Villa Vlinders is vanwege privacy redenen niet op deze site vermeld, bellen kan natuurlijk via 0344-576879 of stuur een mail naar info@stichtingvlinders.nl

 

Uw hulp is noodzakelijk en van harte welkom, doneren kunt u op rekeningnummer IBAN NL79INGB0005307699 t.n.v. Stichting Vlinders o.v.v. donatie.

 


 
Naam:*
Plaats:
Telefoon:
Email:*
Opmerkingen*

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!