Antoine's Blog - Friesland & Co mooie banken en zo

Toegevoegd: 16 juni 2011 om 17:56:32

In plaats van nu eerst even het verkeer te checken, we hebben zelfs een smartphone in de zak, ging ik stipt en omstreeks half negen vol goeie moed op pad. Nog geen 15 minuten later sta ik in 16 km file en is er nauwelijks beweging. Tenminste als 20 km uberhaupt op je teller voorkomt :-) Neem van mij aan, zelfs in de onze bus is dat traag!

 

In ieder geval waren we ruim een uur verder voordat we zonder obstakels konden doortuffen, laat de bus dat nu ook heerlijk vinden, dus lekker de gang erin, cruisecontrol erop, nog 150 km :-) En niet te vergeten lekker tussen de buien door, jammer maar helaas, dat ritje is met mooi weer nu eenmaal veel mooier. Eernewoude here we come ! Het was inmiddels bijna 12 uur en ik drukte op de bel. Koffie ? Nou doe maar. Pfff Na praatje hier en praatje daar verdwenen er 2 hele mooie banken in de bus en ging ik snel weer richting huis, de voorspelllingen waren ook niet al te bes.

 

Eenmaal thuis stonden de banken snel op zijn plek, echt helemaal super !! Waar je de banken kunt vinden ? Kijk hier ! Zij sponsorden ook een mooi gedeelte van de banken ! Ik was weer thuis en hoefde dit keer niet onderweg te stoppen voor een tukkie :-) Op dit moment is Erika met de bus samen met Rick onderweg en het gaat hier echt heel erg tekeer. Dat merkte ik vandaag wel weer verkeer en slecht weer gaat nog steeds niet samen.

 

Tot morgen,

Antoine
« Terug naar Overzicht

Stichting Vlinders

Kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen ontbreekt het vaak aan ruimte om (zelf)vertrouwen en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

 

 

Stichting Vlinders biedt deze kinderen een plek waar ze zich positief kunnen ontwikkelen in hun gedrag en opstelling naar hun omgeving. Vooral het zo dicht mogelijk benaderen van een ‘normaal’ gezin met een full time papa en mama vinden we belangrijk. Het huis kreeg de naam ‘Villa Vlinders’ als veilige plek en levensschool.

 

 

Elk kind heeft recht op verzorging en een opvoeding die afgestemd is op zijn of haar ontwikkeling, mogelijkheden en beperkingen. Onze zorg is specifiek afgestemd op dit kind met zijn of haar specifieke behoeften in zijn of haar specifieke omstandigheden.

 

 

In Tiel staat dit huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen die om uiteenlopende redenen niet thuis kunnen wonen. Villa Vlinders biedt plaats aan acht kinderen die daar voor langere periode kunnen wonen.

 

Ieder kind heeft recht om op te groeien in een gezin !

 

Stichting Vlinders geeft kinderen nieuwe vleugels !

 Actueel

Vriend van sticker

Binnenkort zullen alle Tielenaren hem wel tegenkomen, want alle vrienden...


Villa Vlinders

In Tiel staat een huis, Villa Vlinders. Een huis speciaal voor kinderen...


Feiten over pleegzorg

De noodzaak blijkt uit de feiten!


Evenementen